Кукутики (Запоріжжя)

Кукутики понедельник 25 марта 19:00

Данное событие прошло :(


Но вы можете посмотреть другие события категории «ДЕТЯМ»

З їх девізом «Нас звати Кукутики!» Дітлахи та їхні батьки прокидаються, проводять день і лягають спати. Улюбленці дітей Кукутики приїдуть з великим туром в Україну! На інтерактивному музичному шоу малюки разом з братиками і сестричками, татами і мамами, бабусями і дідусями зможуть голосно покричати, завзято станцювати, вдосталь поплескати ручками і потопати ніжками.

Веселе музичне шоу для дітей від 0 до 5 років «Кукутики» вперше побачило світ у 2015 році. Перша ж пісенька «Машинка» підірвала дитячий Youtube. Її прості слова вивчили малюки, їхні тата й мами, а також всі вихователі і нянечки. Десятки мільйонів переглядів кажуть самі за себе.

Це дозволило каналу Кукутиків в Youtube стати одним з найбільш затребуваних — число його підписників ось-ось перевалить за два мільйони, а загальна кількість переглядів більш ніж мільярд!

Співати від радості хочемо!

Секрет приголомшливого успіху Кукутиків в простих і пам’ятних текстах і приємних мелодіях. А далі вже все просто: яскраві кольори, симпатичні герої, ритмічна музика, під яку найменші ніжки самі починають танцювати, і головне — море непідробних веселощів. Вже через 5 хвилин після початку разом з улюбленими героями співає і танцює весь зал.

Під час інтерактивного уявлення Кукутики зроблять все, щоб весело розповісти малюкам про найважливіше, тобто — про все на світі. Вони заспівають пісеньки про зарядку і зоопарк з його оселями, розучать з діточками алфавіт, рахунок і кольори веселки, згадають про всі-всі види машинок і техніки, не забудуть і явища природи, а ще — улюблені народні казки.

Знову повторюй за мною

Заводні пісеньки Кукутиків стали вдалою підмогою для батьків і вихователів. З їх допомогою діти пізнають навколишній світ, легко засвоюють кольори, із задоволенням вчаться рахувати, запам’ятовують алфавіт, розрізняють види домашніх і диких тварин і рослин, починають розбиратися в функціях техніки. Кукутики вчать діток і відзначати свята, адже в їхньому репертуарі є пісеньки на всі випадки життя: новорічні, для 8 березня і дня народження. Завзяті номери виконують юні обдаровані актори, які пройшли складні кастинги.

Незабаром «Кукутики» порадують великих і маленьких глядачів улюбленими пісеньками. А після концерту всі бажаючі зможуть сфотографуватися в обнімку з чарівною Свинкою Няшей, жвавою Дівчинкою, веселим Єнотом, талановитим Хлопчиком і зворушливим Мишеням Нямом.


Предварительный заказ